Размирно време, болест, карантина,
безверие, безпътица и страх.
Април наместо пролет ражда зима.
Възкръсва не спасение, а грях.
А Господ Бог отново ни прощава.
Пречистващ и Велик е този ден.
Една камбана тъжно известява
Христос Воскресе! Тръгна си Милен…
© Зорница Петровска Todos los derechos reservados