11 mar 2010, 14:44

* * * 

  Poesía » De amor
471 0 2

 

Когато нощта се затваря във длан

и пръстите стават корона,

милиони звезди падат в нашия храм,

любовта се превръща в икона.

 

Коленичихме с теб първо аз, после ти.

На колене душите се молят.

Няма думи и знаци. Има само мечти

и криле, сътворени за полет.

© Емилия Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??