8 ene 2009, 8:22

* * * 

  Poesía » Filosófica
2232 0 43

Без да спира в мен вали

дъжд от вяра и любов...

Но понякога боли

от излишък на добро

и надежда всеки път

в хаоса да виждам ред,

да отглеждам порив скъп,

скътан в моето сърце,

с нежен плам да се раздам,

без взаимност да следя...

 

Болката е лъч засмян

в капка бисерна сълза...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??