Jan 8, 2009, 8:22 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
2224 0 43

Без да спира в мен вали

дъжд от вяра и любов...

Но понякога боли

от излишък на добро

и надежда всеки път

в хаоса да виждам ред,

да отглеждам порив скъп,

скътан в моето сърце,

с нежен плам да се раздам,

без взаимност да следя...

 

Болката е лъч засмян

в капка бисерна сълза...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??