29 nov 2018, 14:23

*** 

  Poesía » Filosófica, Canción de autor, Versos blancos, Verso acróstico, Otra
631 3 2

Времето минава бавно за тези, 

които чакат.

Изглежда, че най-щастливи са тези,

които тичат.

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??