Nov 29, 2018, 2:23 PM

*** 

  Poetry » Phylosophy, Authors song, White poetry, Аcrostis, Other
632 3 2

Времето минава бавно за тези, 

които чакат.

Изглежда, че най-щастливи са тези,

които тичат.

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??