14 ago 2007, 16:10

*** 

  Poesía
588 0 1

***

Ето ме отново, на дълъг път поела,
но накъде той води, няма как да знам.
Има светлина в края на тунела.
Ами, ако аз не искам да вървя натам?
Може би не търся избавление,
може би не искам да стигам до края.
Може пък да търся приключение,
а може и аз самата да не зная.
Дали изобщо има смисъл да се борим
срещу това, което неминуемо ще стане?
Мисля, няма за какво повече да спорим.
Да живеем сега, преди ужасът да ни обхване.

© НеЖнА и ДиВа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е! Поздравления! Най-много ми хареса това:

    Има светлина в края на тунела.
    Ами, ако аз не искам да вървя натам?

    Някак си напук на съдбата ти няма да вървиш в правилната посока. Яко
Propuestas
: ??:??