1 dic 2012, 23:55

* * * 

  Poesía » De amor
439 0 0

Аз съм обречен да бъда удавник,

да разговарям с тишината, която създавам.

Морето е тихо, чак до дъното,

за което не мисля, просто гледам небето.

Синя е повърхността на водата,

няма сламка за мен, няма бряг.

Има ли смисъл да плувам?

Не съм платноход,

на който му трябва попътния вятър.

Ще тръгна от края,

за да стигна до нещо.

Нека вятърът лоцман ми бъде.

 

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??