1.12.2012 г., 23:55 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
437 0 0

Аз съм обречен да бъда удавник,

да разговарям с тишината, която създавам.

Морето е тихо, чак до дъното,

за което не мисля, просто гледам небето.

Синя е повърхността на водата,

няма сламка за мен, няма бряг.

Има ли смисъл да плувам?

Не съм платноход,

на който му трябва попътния вятър.

Ще тръгна от края,

за да стигна до нещо.

Нека вятърът лоцман ми бъде.

 

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??