25 oct 2007, 14:28

*** 

  Poesía » Filosófica
1109 0 6

Боли, когато светлината се откъсва от очите.

Боли, когато струнен звук се влива в тишина...

Пречупената воля става жален писък.
Премазана надеждата, превръща се в тъга.  

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??