25 окт. 2007 г., 14:28

*** 

  Поэзия » Философская
1111 0 6

Боли, когато светлината се откъсва от очите.

Боли, когато струнен звук се влива в тишина...

Пречупената воля става жален писък.
Премазана надеждата, превръща се в тъга.  

© Василена Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??