25.10.2007 г., 14:28 ч.

*** 

  Поезия » Философска
1104 0 6

Боли, когато светлината се откъсва от очите.

Боли, когато струнен звук се влива в тишина...

Пречупената воля става жален писък.
Премазана надеждата, превръща се в тъга.  

© Василена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??