Oct 25, 2007, 2:28 PM

*** 

  Poetry » Phylosophy
1110 0 6

Боли, когато светлината се откъсва от очите.

Боли, когато струнен звук се влива в тишина...

Пречупената воля става жален писък.
Премазана надеждата, превръща се в тъга.  

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??