Най-добър приятел съм на
живите сенки в небето,
отражения на минали дни -
нито разврат
нито пошлост
нито суета Горях в щастие.
нито гордост Живях в чудо.
нито тъга
нито мъст
нито омраза
нито знание.
Времето създава противоположности.
Моята молитва -
дерзай да бъдеш истинска.
Гротеска -
неземна красота да бъде част от сивотата.
Градският живот
прие в дома си
всичките осем.
Тук-таме проблясват
мечти за ренесанс.
Псевдоидентичност.
© Филип Филипов Todos los derechos reservados