5.06.2019 г., 13:04 ч.

*** 

  Поезия » Философска, Гражданска, Бели стихове, Свободен стих
516 1 0

Най-добър приятел съм на

живите сенки в небето,

отражения на минали дни - 

нито разврат

нито пошлост

нито суета                            Горях в щастие.

нито гордост                        Живях в чудо. 

нито тъга

нито мъст

нито омраза

нито знание.

 

Времето създава противоположности. 

Моята молитва -

дерзай да бъдеш истинска. 

 

Гротеска -

неземна красота да бъде част от сивотата.

 

Градският живот

прие в дома си 

всичките осем. 

Тук-таме проблясват 

мечти за ренесанс. 

 

Псевдоидентичност. 

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??