10 ago 2016, 8:47

  Poesía » Otra
315 0 1

Чувствата ми

с привкус силен

на невъзможност

притискат ме

към истината

на годините,

изпълнени

с вина и болка

за пропуснатите мигове,

срещите, желанията,

за погубените чувства,

за думите и грешките,

за цял един,

сякаш сънуван

живот.

Сърцето ми

привикнало към

безразличност

е притихнало

от ужас

във усещането.

Но не му е

позволено.

Мечтите му

са забранени.

На него пак

се пада

да мълчи.

 

© Камен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??