4 feb 2021, 9:47

Важно е да помним 

  Poesía
348 3 8

Недейте да забравяте, помнете

крадците, подлеците и лъжците!

Помнете ги и вий ще разберете,

защо за нас безкрайни са бедите!

 

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??