Feb 4, 2021, 9:47 AM

Важно е да помним 

  Poetry
288 3 8

Недейте да забравяте, помнете

крадците, подлеците и лъжците!

Помнете ги и вий ще разберете,

защо за нас безкрайни са бедите!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??