4 февр. 2021 г., 09:47

Важно е да помним 

  Поэзия
287 3 8

Недейте да забравяте, помнете

крадците, подлеците и лъжците!

Помнете ги и вий ще разберете,

защо за нас безкрайни са бедите!

 

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??