28 oct 2009, 13:28

* * * 

  Poesía
670 0 9

По пътя

 

 Той нямаше  къде да отиде, освен навсякъде.

                                                             Джак Керуак

 

пътувам някъде

някъде съм другаде

не помня нищо

и никого не помня

по пътя съм за никъде

и няма да се върна

макар че никъде не ще отида

макар че никъде не ще да стигна

важното е че пътувам

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??