По пътя
Той нямаше къде да отиде, освен навсякъде.
Джак Керуак
пътувам някъде
някъде съм другаде
не помня нищо
и никого не помня
по пътя съм за никъде
и няма да се върна
макар че никъде не ще отида
макар че никъде не ще да стигна
важното е че пътувам
© Майк All rights reserved.