21 jul 2010, 15:07

............ 

  Poesía » Otra
375 0 0


Истински лъжи...

Мътни идеали...

Мечтите са реални насън...

Живея със затворени очи...

 

Изплувах, давейки се.

Исках да замина, а останах.

Усмихнах се през сълзи.

Блуждая...

 

© Мими Кан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??