21.07.2010 г., 15:07 ч.

............ 

  Поезия » Друга
374 0 0


Истински лъжи...

Мътни идеали...

Мечтите са реални насън...

Живея със затворени очи...

 

Изплувах, давейки се.

Исках да замина, а останах.

Усмихнах се през сълзи.

Блуждая...

 

© Мими Кан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??