Jul 21, 2010, 3:07 PM

............ 

  Poetry » Other
377 0 0


Истински лъжи...

Мътни идеали...

Мечтите са реални насън...

Живея със затворени очи...

 

Изплувах, давейки се.

Исках да замина, а останах.

Усмихнах се през сълзи.

Блуждая...

 

© Мими Кан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??