9 jul 2009, 10:15

* * * 

  Poesía » Otra
593 0 4

 

 

 

                                                              Небето се препълни.

                                                              Звездите неизгрели,

                                                              потънаха в безвремието.

                                                              Луната изкрещя.

                                                              Ехото разцепи кръста,

                                                              на който сме разпънати.

                                                              За ангели не ставаме.

                                                              За дяволи не бива да мечтаем.

© Атанас Ганев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??