Jul 9, 2009, 10:15 AM

* * * 

  Poetry » Other
594 0 4

 

 

 

                                                              Небето се препълни.

                                                              Звездите неизгрели,

                                                              потънаха в безвремието.

                                                              Луната изкрещя.

                                                              Ехото разцепи кръста,

                                                              на който сме разпънати.

                                                              За ангели не ставаме.

                                                              За дяволи не бива да мечтаем.

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??