Във замък,
изтъкан от тишина,
от безнадежност
и от липси
живееш ти…
След теб
единствено остава
смразяваща тъга
и тъжни думи…
драснати на листа.
А аз си обещах -
Живот
в който не тъгувам.
„Присъствие“,
на „самотата“
не е антидот
и за това аз
тишината своя
не търгувам.
© Ирен Todos los derechos reservados