30 may 2010, 23:55

А как го мога! Ах, как го мога!... 

  Poesía » De amor
1360 1 34

 

От мен слуга на любовта не става -

ни ангели, ни дяволи ме изтърпяват,

за ангелите съм непоносимо жива,

а дяволите пък ме смятат за безумно дива.

Надничат във душата ми половинчато,

рогати и пернАти ме обичат -

желаят ме, когато съм щастлива,

когато съм нещастна вдън земя се скриват.

От дявола съм по-рогата,

от ангелите – по-крилата.

Привлича ги игривата ми женска сила,

която пада винаги като лавина.

И даже ръкопляскат до прехласване,

докато падам върху им с гръм и трясък.

А как го мога! Ах, как го мога!...

Със дяволската сила на жена-поет!

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??