22 abr 2012, 12:16

А любовта не е Христос 

  Poesía » De amor
1307 0 27

Във мен вали отдавна.

                                      Леден дъжд

в прозорците плющи и се разбива.

Отдавна спя до сянката на мъж.

Отиват си годините, отиват...

 

Не ме обичаш вече. И какво?

- в слепеца всяка може да се блъсне!

А любовта е тленно същество,

не е Христос, от гроба да възкръсне.

 

Животът рядко бива справедлив:

трапеза слагаш - гладен си оставаш.

По дяволите с другата върви!

Простих ти.

Но не мога да забравя...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??