13 may 2008, 13:48

А някога бях аз... 

  Poesía » Otra
784 0 1

А някога бях аз,
без сълзи, без гримаси.
А някога бях аз,
без думи, без захласи.

 

Да, някога бях аз,
животът ми наред бе.
Да, някога бях аз,
но ти във него влезе.

 

И именно тогаз,
животът мой смени се,
превърнах се в човек без страст,
а ти дори не се замисли...

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да,някои хора промнят живота ни много,може би това е съдбата ни!Хареса ми ,хубав стих
Propuestas
: ??:??