А някога бях аз,
без сълзи, без гримаси.
А някога бях аз,
без думи, без захласи.
Да, някога бях аз,
животът ми наред бе.
Да, някога бях аз,
но ти във него влезе.
И именно тогаз,
животът мой смени се,
превърнах се в човек без страст,
а ти дори не се замисли...
© Ян Тра All rights reserved.