10 nov 2009, 13:42

А някъде... 

  Poesía
548 0 4

Под големия син хоризонт
в тази нощ на мъгла и на дъжд
екранно пътеката свети.

Целувам камъка оброчен.
Като змия от кожа се изнизва
моята чувствителност.

А някъде над мене
жертвено се любят птици.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??