10.11.2009 г., 13:42 ч.

А някъде... 

  Поезия
544 0 4

Под големия син хоризонт
в тази нощ на мъгла и на дъжд
екранно пътеката свети.

Целувам камъка оброчен.
Като змия от кожа се изнизва
моята чувствителност.

А някъде над мене
жертвено се любят птици.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??