Obra no adecuada para menores de 18 años
Обич раздавам,
Това ви е нужно,
Слова подарявам,
Лаеме дружно.
А имам и смелост,
Бодил върху егото.
Виждам безбрежност,
Адът е лекото...
Щом всички зли са,
Реших да съм зла.
Ела обърни ме... с
Кобура в гърба.
Така е, война е,
Убийство живота,
Моралът го няма, щуреем с охота...
Простете ми този нетипичен стих, но той е провокиран от все по-западащите ценности в България и повлиян от стиха "Стихопат" на Тома (само стилово).
© Анна Станоева Todos los derechos reservados