13 jul 2013, 0:47

А вечерите тук са тихи 

  Poesía » Del paisaje
969 0 7

Лятна нощ.

Тишината

сънищата

не тревожи.

Топлата луна

е заченала

любов -

кръгла е

от тежестта й.

Тих ветрец

отвежда

в нечии покои.

Кротък шепот

изведнъж

ще изсипят

капчици дъждовни.

Не тъгувай,

с песен за любов

лятото

ще те посипе.

Двама ще запеят.

Ще заспят звездите.

И под лунния покров

над морето синьо

тишината ще се сипне...

 

Весела ЙОСИФОВА

2013 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??