6 oct 2009, 2:20

* * * 

  Poesía » De amor
787 0 1

Проклета болест!!! Страшна диагноза...

                               изречена пред мен единствено на

                                                             глас!

Системи... хиляди лекарства ежедневна доза...

                    Ще разруши ли всичко между нас?

Четири стени... чаршафи бели...

              Сълзи потичат... сърцето ми КРЕЩИ!

Нима сред тези болнични постели,

                    НЕ! НЕ! Не е възможно да си ти!

Съдбата раздава своите карти, обърнати с лице към масата!

И никой не знае какво се крие там...

© Съни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако знаехме какви са ни картите нямаше да е интересно Браво!
Propuestas
: ??:??