6 окт. 2009 г., 02:20

* * * 

  Поэзия » Любовная
684 0 1

Проклета болест!!! Страшна диагноза...

                               изречена пред мен единствено на

                                                             глас!

Системи... хиляди лекарства ежедневна доза...

                    Ще разруши ли всичко между нас?

Четири стени... чаршафи бели...

              Сълзи потичат... сърцето ми КРЕЩИ!

Нима сред тези болнични постели,

                    НЕ! НЕ! Не е възможно да си ти!

Съдбата раздава своите карти, обърнати с лице към масата!

И никой не знае какво се крие там...

© Съни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако знаехме какви са ни картите нямаше да е интересно Браво!
Предложения
: ??:??