Нека всичко започне точно сега...
Нека да бъда същата, но по-различна от приетите правила...
Нека животът не протича скучно изграден от фалша и суетата на хората по света...
Нека да се движим малко хаотично и настроени винаги романтично...
Нека светът за момент се промени и всички да се осъзнаят колко заблудени са били...
© Златина Атанасова Todos los derechos reservados