6.02.2013 г., 14:40 ч.

* * * 

  Поезия
473 0 2

Нека всичко започне точно сега...

Нека да бъда същата, но по-различна от приетите правила...

Нека животът не протича скучно изграден от фалша и суетата на хората по света...

Нека да се движим малко хаотично и настроени винаги романтично...

Нека светът за момент се промени и всички да се осъзнаят колко заблудени са били...

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??