Feb 6, 2013, 2:40 PM

* * * 

  Poetry
429 0 2

Нека всичко започне точно сега...

Нека да бъда същата, но по-различна от приетите правила...

Нека животът не протича скучно изграден от фалша и суетата на хората по света...

Нека да се движим малко хаотично и настроени винаги романтично...

Нека светът за момент се промени и всички да се осъзнаят колко заблудени са били...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??