6 февр. 2013 г., 14:40

* * * 

  Поэзия
434 0 2

Нека всичко започне точно сега...

Нека да бъда същата, но по-различна от приетите правила...

Нека животът не протича скучно изграден от фалша и суетата на хората по света...

Нека да се движим малко хаотично и настроени винаги романтично...

Нека светът за момент се промени и всички да се осъзнаят колко заблудени са били...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??