Слънчевият парк Алана
със пейки ледено студени.
Накъдето и да се обърнеш,
виждаш хора уморени.
Есента го прави скръбен
и ухаещ на изгнило...
Но какво е всъщност този парк?
Един музей със много пейки,
легнали накриво,
където мокри кучета
се умилкват във краката на пияници,
където нощ и ден просто нямат граници…
© Калоян Бинев Todos los derechos reservados