Nov 13, 2007, 11:58 PM

* * * 

  Poetry » Other
532 0 6

Слънчевият парк Алана

със пейки ледено студени.

Накъдето и да се обърнеш,

виждаш хора уморени.

Есента го прави скръбен

и ухаещ на изгнило...

Но какво е всъщност този парк?

Един музей със много пейки,

легнали накриво,

където мокри кучета

се умилкват във краката на пияници,

където нощ и ден просто нямат граници…

 

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??