Със молитвите свети
до небето достигам
и Бога
а тебе не мога
а тебе
не мога
и мислите ми нежни
все душата ти търсят
мечтаят
умора не знаят
умора
не знаят
вместо стъпките тихи
дъжд от сълзи и болка
долитат
и никой не питат
и никой
не питат
все към теб за ръката
ще ме води съдбата
незрима
докато ни има
докато
ни има...
Музика>>>Adagio In G Minor (albinoni)
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados