Юнако!
Любовнико жесток,
пътят е планински,
но към теб е сладък,
защото ти - коварен и желан,
ме преследваш с милувки,
изпълващи ме с мечти
за твоите гушки и целувки...
Ах, Немирнико, ужасен,
в страстния си колорит,
ти предлагаш път опасен
с изказ поетичен и открит!
Ти Перверзнико,
познал шегата строга,
искаш да си ми любовник -
посрещни ти мойта изнемога,
но ще бъдеш пак виновник
за поредния скандал, интрига,
но какво значение има,
щом страстта ми се надига?!
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados