Ако имах вълшебна пръчка,
бих променил света...
Бих го превърнал в розова
градина,
в рай пълен с цветя.
С гори, реки, морета,
и океани обширни...
Но всъщност това
си го имаме.
И хората добри даже
си имаме.
Какво тогава бих променил!?
Май бих променил само !
Тези дето с умисъл светът ни
погубват.
Бих ги превърнал в хора добри.
И тогава си мисля, че всичко
ще се промени.
Светът ни ще бъде това,
за което го Бог сътвори.
Да бъдем земляни,
живеещи в едема, едема.
На тъмната наша вселена.
Ако имах... Ако имах,
пръчка вълшебна.
© Ангел Todos los derechos reservados