11 mar 2013, 11:19

Ако можех да те имам 

  Poesía » De amor
1000 0 0

Ако можех да те имам,

света си щях да преобърна,

с всички сили да се боря -

с ветрове, стихии, урагани,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях да бъда слънцето в очите ти,

радост и усмивки да ти нося,

луната и звездите да ти подаря,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях болката ти да изпивам,

сълзите ти с целувки да попивам

и от всичко лошо да те пазя,

само, за да ме обичаш!

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??