11.03.2013 г., 11:19 ч.

Ако можех да те имам 

  Поезия » Любовна
986 0 0

Ако можех да те имам,

света си щях да преобърна,

с всички сили да се боря -

с ветрове, стихии, урагани,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях да бъда слънцето в очите ти,

радост и усмивки да ти нося,

луната и звездите да ти подаря,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях болката ти да изпивам,

сълзите ти с целувки да попивам

и от всичко лошо да те пазя,

само, за да ме обичаш!

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??