Mar 11, 2013, 11:19 AM

Ако можех да те имам 

  Poetry » Love
1001 0 0

Ако можех да те имам,

света си щях да преобърна,

с всички сили да се боря -

с ветрове, стихии, урагани,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях да бъда слънцето в очите ти,

радост и усмивки да ти нося,

луната и звездите да ти подаря,

само, за да ме обичаш.

 

Ако можех да те имам,

щях болката ти да изпивам,

сълзите ти с целувки да попивам

и от всичко лошо да те пазя,

само, за да ме обичаш!

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??