25 ene 2013, 20:02

Ако можех от себе си да те спася! 

  Poesía » Otra
648 0 8

Ако можех да те изкрещя!
В черупката на орех 
би усетил ударите на земята.
Ако можех времето да спра!
Когато Вярата помолех 
да отърси от мъките душата.
Ако можех от себе си да те спася!
Би докоснал падаща звезда
и там, където събира се денят с нощта,
би чул звука от флейта в небесата.
Ако можех силно да крещя!
Бих те изтръгнал от мен!
Но си мой! Ще те задържа!
Дяволе, до сетния ми ден...

 

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??